Pèrdues auditives | Audiologia

Especialistes en pèrdues auditives

La hipoacúsia o baixa audició és una situació relativament freqüent en persones majors de 50 anys i que augmenta exponencialment amb l'edat. La típica pèrdua d'audició per l'edat es caracteritza per una disminució de l'audició en frequències agudes, mentre que les frequències greus es mantenen estables. Altres factors de risc relacionats amb la hipoacúsia són el sexe (els homes tenen més risc que les dones), l'exposició al soroll, infeccions d'oïda, alguns fàrmacs, tabaquisme, diabetes mellitus i hipercolesterolèmia.
Actualment existeixen múltiples solucions auditives en forma d'audiòfon que permeten corretgir un gran nombre de les alteracions auditives presents en la població. Abans d'aconsellar una solució auditiva és necessari realitzar una audiometria, que és la prova que ens caracteritza el llindar d'audició i a partir de la qual es decideix quin és el audiòfon òptim per a cada cas. Aquesta prova és molt sencilla de realitzar i es pot fer a la nostra botiga el dia que volgueu.
La correcta audició no només és aquella en la qual podem sentir, sinó que també hem de poder entendre tot el que sentim en diferents condicions de soroll. A vegades els primers síntomes els trobem en aquelles situacions on moltes persones parlen alhora i se'ns fa difícil compendre tot el que diuen. No deixis que els problemes es facin crònics i consulta'ns si la teva audició és normal o necessita una ajuda per conseguir una bona qualitat.
Si tens algún nen petit a casa amb problemes d'otitis de repetició o l'hi han posat drenatges, et recomanem que els hi adaptis uns taps de bany que els protegiran i evitaran infeccions innecessàries. En el nostre centre podem realitzar taps de bany a mida de silicona, ideals per la seva comoditat i resistència. També disponible per a adults.

Els nostres audiòfons

VOLS SABER MÉS O
DEMANAR CITA PRÈVIA
per revisar o assessorar-te sobre la

PERDUDA AUDITIVA

Omple el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.
Els camps marcats (*) són obligatoris.

Enviar

Pèrdues auditives | Audiologia

De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h. Dissabtes de 10.00h a 13.30h
Avda. Doctor Moragas, 181-183 · 08210 Barberà del Vallès (BARCELONA) · Tel. 93 718 24 63 · info@opticaherrero.es