Lents de contacte

LENTS DE CONTACTE. Ús i avantatges

Actualment una de les solucions refractives més utilitzades és l'ús de lents de contacte, tant per la seva qualitat de visió com per la comoditat que ens aporten. En aquest sentit són continues les novetats que existeixen en el mercat i és important que l'usuari les coneixi per poder-se'n beneficiar. Diferents tipus de materials i geometries apareixen gradualment per aconseguir millors adaptacions.
Gràcies al progrés en aquest camp, avui en dia es poden corretgir qualsevol tipus de graduacions i fer-ho a través de qualsevol tipus de reemplaç (diari, mensual, anual). Si tens Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme o Presbícia (vista cansada) no ho dubtis pots portar lents de contacte.
Els usuaris de lents de contacte haurien de fer-se revisions periòdicament per constatar que la integritat ocular es manté i no es necessita fer cap modificació en el seu ús. L'estil de vida modern ens porta a realitzar llargues jornades fora de casa i els usuaris de lents de contacte fan un ús molt prolongat amb les seves lents habituals. Per evitar intoleràncies que ens podrien duur a la reducció o inclús la suspensió de les lents de contacte, recomanem fer-nos una visita cada 6 mesos.
Si havies portat lents de contacte i vas suspendre el seu ús per problemes diversos (incomoditat, sequedat, conjuntivitis crónica, mala visió...), et recomanem que ens consultis per tornar portar-les. En molts casos la elecció de la lent de contacte adequada soluciona els problemes que havien surgit anteriorment. Disposem de totes les lents de contacte del mercat per poder arribar a la teva solució.
Per la compra d'unes ulleres graduades et regalarem unes lents de contacte de prova.

Si ja ets client de l'Òptica Herrero podràs
Renovar les teves lents de contacte mai havia estat tan fàcil i ràpid.
Avisa'ns i només hauràs de passar a recollir-les.

Renovar Lents
Actualitat lents de contacte

VOLS SABER MÉS O
DEMANAR CITA PRÈVIA
per revisar o assessorar-te sobre les

LENTS DE CONTACTE

Omple el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.
Els camps marcats (*) són obligatoris.

Enviar

Lents de contacte

De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h. Dissabtes de 10.00h a 13.30h
Avda. Doctor Moragas, 181-183 · 08210 Barberà del Vallès (BARCELONA) · Tel. 93 718 24 63 · info@opticaherrero.es