Òptica | Salut visual

La nostra òptica més a prop teu

La VISIÓ, per una òptica com la nostra, és un conjunt de factors que s'han de cuidar per poder gaudir-ne durant tota la vida. És per això que possem a disposició del nostres clients exàmens de refracció, topografies cornials, biomicroscopia, pressió ocular i fons d'ull per tenir sempre el millor seguiment a la seva disposició.
Podem corretgir qualsevol tipus de graduació ja sigui Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme o Presbicia (vista cansada) amb els vidres més adequats per a cadascuna d'elles.
Les revisions de la vista són molt importants en nens petits, els quals se'ls hi hauria de revisar abans dels 8 anys d'edat o el més ràpid possible en el cas de detectar qualsevol alteració visual.
En el cas dels adults almenys una revisió anual en aquelles persones que porten ulleres és necessari, i a partir dels 40 anys també es recomana una revisió anual incloen aquelles persones que mai han necessitat ulleres.
L' ESTÈTICA també és un factor que ens preocupa. La configuració facial, situació professional, maneres de vestir diferents necessiten un assessorament personalitzat. Els/les nostres dependents/es estan en formació continuada per oferir-vos consell sobre les últimes tendències en moda, materials d'última generació i tractament en lents graduades.
Per acostumar-te a unes ulleres es necessita una actuació integral, a la nostra botiga hi trobaràs tots aquests serveis a la teva disposició.

Les nostres ulleres

Veure més models d'ulleres
Actualitat òptica

VOLS SABER MÉS O
DEMANAR CITA PRÈVIA
per revisar o assessorar-te per la teva

SALUT VISUAL

Omple el següent formulari i en breu
ens posarem en contacte amb tu.
Els camps marcats (*) són obligatoris.

Enviar

Òptica | Salut visual

De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h. Dissabtes de 10.00h a 13.30h
Avda. Doctor Moragas, 181-183 · 08210 Barberà del Vallès (BARCELONA) · Tel. 93 718 24 63 · info@opticaherrero.es