Ortoqueratologia | Lentes de contacte de nit | Lents de contacte correctores

ORTOQUERATOLOGIA. Lentillas correctoras nocturnas.

La Ortoqueratologia nocturna és un tractament, reversible i segur que mitjançant l'adaptació d'unes lentes de contacte específiques consegueix reduir la graduació que presenta el paciente de forma temporal modificant la curvatura cornial.
Les lents de contacte es posen a la nit mentre dormim i les retirem just al llevar-nos pel matí. Les següents 24h la visió del usuari és perfecta sense necessitat de portar correcció òptica (ulleres, lents de contacte).
És ideal per persones que no els hi agrada o no poden portar ulleres o lents de contacte i no volen fer-se una cirurgia refractiva, així com per a esportistes i persones que treballin en ambients on hi hagi molta pols.
La graduació que es pot corregir amb aquest tractament oscil·la fins les 6.00D de Miopia i 1.50D d'astigmatisme. Aquestes dades poden variar en funció de les característiques de cada ull i és absolutament necessari realitzar unes proves prèvies per analitzar el cas i fer un pronòstic sobre el possible ús de les lents d'Ortoqueratologia nocturna.
Aquesta tècnica es segura i avalada per la FDA (administració que vetlla per la seguretat dels tractaments per a persones) que s'aplica desde fa molt de temps. La nostra experiència amb Ortoqueratologia nocturna és de 15 anys, i la satisfacció dels usuaris que han provat aquesta modalitat per corretgir la graduació de la vista és molt alta, sobretot per la excel·lent agudesa visual que proporciona i per la llibertat que suposa el fet de no portar correcció durant tot el dia.
Molt útil per poder accedir a activitats professionals que requereixin una visió determinada sense correcció (mossos d'esquadra, policia municipal, bombers...).

VOLS SABER MÉS O
DEMANAR CITA PRÈVIA
per revisar o assessorar-te sobre la

ORTOQUERATOLOGIA

Omple el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.
Els camps marcats (*) són obligatoris.

Enviar

Ortoqueratologia | Lentes de contacte de nit | Lents de contacte correctores

De dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h. Dissabtes de 10.00h a 13.30h
Avda. Doctor Moragas, 181-183 · 08210 Barberà del Vallès (BARCELONA) · Tel. 93 718 24 63 · info@opticaherrero.es