Solucions per pèrdues auditives

Notes que tens dificultats per escoltar? Nosaltres t’ajudem a recuperar l’audició.

Especialistes en pèrdua auditiva

La hipoacúsia o baixa audició és una situació relativament freqüent en persones majors de 50 anys i augmenta exponencialment amb l’edat. La típica pèrdua d’audició per l’edat es caracteritza per una disminució de l’audició en freqüències agudes, mentre que les freqüències greus es mantenen estables. Altres factors de risc relacionats amb la hipoacúsia són el sexe (els homes tenen més risc que les dones), l’exposició al soroll, infeccions d’oïda, alguns fàrmacs, tabaquisme, diabetis mellitus i hipercolesterolèmia.

Actualment existeixes múltiples solucions auditives en forma d’audiòfons que permeten corregir un gran nombre d’alteracions auditives presents en la població. Abans d’aconsellar una solució auditiva és necessari realitzar una audiometria, que és la prova que ens caracteritza el llindar d’audició i a partir del qual es decideix quin és l’audiòfon òptim per a cada cas. Aquesta prova és molt senzilla de realitzar i es pot fer a la nostra botiga el dia que vulguin.

La correcta audició no solament és aquella en la qual podem sentir, sinó també la que podem comprendre tot el que sentim en diferents condicions de soroll. De vegades els primers símptomes apareixen en aquelles situacions on moltes persones parlen alhora i se’ns fa difícil comprendre tot el que diuen. No deixis que els problemes es facin crònics i consulta’ns si la teva audició és normal o necessita una ajuda per aconseguir una bona qualitat.

Òptica Herrero