Lents de contacte

  Gaudeix d’una mirada natural i brillant, sense
  molèsties i amb total llibertat de moviment.

  Òptica Herrero

  LENTS DE CONTACTE. Ús i avantatges

  Actualment una de les solucions refractives més utilitzades és l’ús de lents de contacte, tant per la seva qualitat de visió com per la comoditat que ens aporten. En aquest sentit són contínues les novetats que hi ha al mercat i és important que l’usuari les conegui per poder-se beneficiar. Diferents materials i geometries apareixen gradualment per aconseguir millors adaptacions.
  Gràcies a l’avanç en aquest camp, avui dia es poden corregir qualsevol mena de graduacions i es pot fer mitjançant qualsevol tipus de reemplaçament (diari, mensual, anual). Si tens Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme o Presbícia (vista cansada) no ho dubtis pots portar lents de contacte.
  Els usuaris de lents de contacte haurien de fer-revisions periòdiques per constatar que la integritat ocular es manté i no cal fer cap modificació en el seu ús. L’estil de vida modern ens porta a realitzar llargues jornades fora de casa i els usuaris de lents de contacte fan un ús molt prolongat amb les seves lents habituals. Per evitar intoleràncies que ens podrien portar a la reducció o suspensió de les lents de contacte, recomanem fer-se una revisió cada 6 mesos.

  Si havies fet servir lents de contacte i vas suspendre el seu ús per problemes diversos (incomoditat, sequedat, conjuntivitis crònica, mala visió …), et recomanem que ens consultis per tornar a portar-les. En molts casos l’elecció de la lent de contacte adequada soluciona els problemes que havien sorgit amb anterioritat. Disposem de totes les lents de contacte del mercat per poder arribar a la teva solució.
  Per la compra d’unes ulleres graduades et regalarem unes lents de contacte de prova.