Óptica | Salut visual

Has notat que no veus tan bé com abans? Revisa la teva vista i gaudeix de cada moment.

La nostra òptica més a prop teu

La VISIÓ, per a una òptica com la nostra, és un conjunt de factors que s’han de tenir cura per poder gaudir-ne durant tota la vida. És per això que posem a disposició dels nostres clients exàmens de refracció, topografies corneals, biomicroscòpia, pressió ocular i fons d’ull per tenir sempre el millor seguiment a la seva disposició.
Podem corregir qualsevol mena de graduació ja sigui Miopia, Hipermetropia, Astigmatisme o Presbícia (vista cansada) amb els vidres més adequats per a cadascuna d’elles.
Les revisions de la vista són molt importants en nens petits, als quals se’ls hauria de revisar abans dels 8 anys o el més ràpid possible en el cas de detectar qualsevol alteració visual.
En el cas dels adults s’hauria de realitzar almenys una revisió anual en aquelles persones que porten ulleres hauria de realitzar, i a partir dels 40 anys es recomana una revisió anual incloent aquelles persones que mai han portat ulleres.

L’ESTÈTICA també és un factor que ens preocupa. La configuració facial, situació professional, formes de vestir diferents necessiten un assessorament personalitzat. Els / es nostres dependents / es estan en formació continuada per oferir consell sobre les últimes tendències en moda, materials d’última generació i tractament en lents graduades.
Per acostumar-te a unes ulleres es necessita una actuació integral, en la nostra botiga trobaràs tots aquests serveis a la teva disposició.