ORTOQUERATOLOGIA

Lents de contacte, correctores nocturnes.

L’Ortoqueratologia nocturna és un tractament, reversible i segur que mitjançant l’adaptació d’unes lents de contacte específiques aconsegueix reduir la graduació que presenta el pacient de forma temporal modificant la curvatura corneal. Les lents de contacte es posen a la nit mentre dormim i es retiren just en aixecar-nos al matí. Les següents 24 hores la visió de l’usuari és perfecta sense la necessitat de portar correcció òptica (ulleres, lents de contacte).
És ideal per a persones que no els agrada o no poden portar ulleres o lents de contacte i no volen fer-se una cirurgia refractiva, així com en persones esportistes i persones que treballen en ambients on hi hagi molta pols.
La graduació que es pot corregir amb aquest tractament oscil·la fins a les 6.00D de Miopia i 1.50D d’astigmatisme.
Aquestes dades poden variar en funció de les característiques de cada ull i és absolutament necessari realitzar unes proves prèvies per analitzar el cas i fer un pronòstic sobre el possible ús de les lents d’Ortoqueratologia nocturna.

Aquesta tècnica és segura i està avalada per la FDA (administració que es preocupa per la seguretat de tractaments a persones) que s’aplica des de fa molt de temps. La nostra experiència amb Ortoqueratologia nocturna és de 15 anys, i la satisfacció dels usuaris que han provat aquesta modalitat per corregir la graduació de la vista és molt alta, donat l’excel·lent agudesa visual que proporciona i la llibertat que suposa no portar cap correcció durant tot el dia.
Molt útil per poder accedir a activitats professionals que requereixin una visió determinada sense correcció (mossos d’esquadra, policia municipal, bombers …).